Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M24 czy GOL

LGGL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak UP. Dodam, że GOL rzadziej zabija na heda. Ja jestem miłośnikiem M24. Super feeling strzelania, łatwy do nauki bulletdrop, epicki dźwięk i dobry RoF. Jak ogarniesz M24, to na starcie masz przewagę w używaniu L96. Do GOLa się zraziłem, według jest mnie paskudny i ma ohydny "metaliczny" dźwięk :P

A dodatki nie pasują do żadnej.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

M24 polecam mam obydwie bronie i ta jest lesza. GOL często irytuje ja nie zabija na heada.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Gdy jak ktoś jest z campiony i jak nie widzę przeciwnika to mając na medyku umiejętność wykrywania sniperów czyli przy oddawaniu strzału ze strony snipera słychać oddech wtedy szybko spierdalam i zazwyczaj z m24 częściej spierdole bądź muszą poprawiać na 2 strzały ludzie,ale już ktoś celuje z gola to niestety ciężko spierdolić gdyż zbytnio nie słychać wtedy ostrzeżenia i zazwyczaj dedam od gola.Wniosek jeden brałbym gola,ale to już od ciebie zależne.

Opublikowano

m24 wymiata kupiłem m24 i gol'a i stwierdzam że jest dużo lepsza . z golem pierwszy meczyk staty 21/3 a z m24 67/12 (tyrałem się ze snajperem i parę kili złapałem ale on + - 15 dostał ) . Łatwo ją wyczuć , gol ma duży bulet drop

Opublikowano

dla nie bogatych to m24 polecam ... lepszy do ogarnięcia a l96 szczerze... to nie moge się przyzwyczaić ... l96 ma jakieś dzikie opadanie pocisków ;c bez dodatków o wiele lepiej grało mi się m24 niż golem więc z dodatkami będzie tak samo ...

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...